onsdag 28 december 2016

Ny frisyr 2017

Hår- och frisyrtrender brukar vara ganska spektakulära, och inte minst, svåra att bära upp. Men Schwarzkopf Looks 2017, är fyra ganska extraordinära frisyrer. Ser både snygga och inte alltför svåra att få till på egen hand, det tackar man för! Unga modeller, men jag tycker att alla fyra frisyrerna kan passa en kvinna över 45 minst lika bra!
Tuperad volym, uppklippt med naturligt fall, perfekt sidbena och punkig page är ledorden i de nya hårstilarna som Schwarzkopf presenterar. De fyra lookerna är ”New Man” ”80s Up”, ”Underground Edge”, och ”Soft Punk”, fyra helt olika stilar med en sak gemensamt: att framhäva varje individs genuina karaktär. Lookerna är alla moderna, extraordinära och vilda som binds samman av det gemensamma temat “Wild Authentics”, Samtliga skapats av Schwarzkopfs hår- och stylingexpert Armin Morbach och fotograferats av rockstjärnan Bryan Adams.
Gillar du mobilappar så har Schwarzkopf lanserat mobilappen Schwarzkopf Hair Guide där man snabbt och enkelt får guidning till rätt frisyr och hårfärg via sin smartphone. Appen innehåller informativa steg för steg-instruktioner om hur man skapar den perfekta frisyren inklusive hårfärgförslag via en omfattande färgpalett. Med den virtuella spegeln kan man experimentera med olika nyanser och testa de senaste frisyrerna direkt i sin smartphone. Låter ju bra, men har inte hunnit testa den ännu.  
Ladda ner Schwarzkopf Hair Guide gratis via Appstore eller via Google Play. Inga kommentarer:

Nattarbete

Under natten känns det skönt med en riktigt bra nattkräm, en kräm som gör sitt bästa för att jag ska vakna morgonen efter med en tipp topp h...