fredag 31 oktober 2014

Morris & Luca gör halva jobbet

Kan låta sisådär kanske, men faktum är att med bra makeupredskap så har du större chans att lyckas med din makeup. Så underskatta inte makeupborstarna
Den senaste tiden har jag testat tre borstar från Morris & Luca, totalt har företaget 19 olika borstar, No 13 Rougeborste, No 36 Ögonskuggsborste och No 50 Ögonbrynsborse med kam, alla tre riktigt bra och sköna borstar av naturligt hår.

Morris & Luca är ett nytt svenskt varumärke med noga utvalda makeupborstar.
Borstarna är utformade med stor omsorg, baserad på stränga krav på kvalitet och etiska riktlinjer. Morris & Luca använder bara kvalitetssäkrade leverantörer som uppfyller de stränga villkor varumärket har på produktionen av produkterna.
Företagets 19 olika borstar är alla handgjorda med en perfekt balans av naturliga och avancerade syntetborst, ja för du vet väl att vissa borstar t ex foundation- och concealer-borstar ska vara av syntet och inte av naturligt hår. Allt virke i borstarna är också både FSC och Rainforest Alliance certifierade, produkterna är godkända av EU Ecolabel och US Green Building Ledarskap och 40-004 Certified.
Bra priser, mina borstar kostar mellan 145 - 225 kronor.

Ett extra plus i kanten ger jag borstarnas fina förpackningar, perfekt elegant liten present att ge bort!

Foto: Annette Eriksson, annettesbeautybox

Inga kommentarer:

Nattarbete

Under natten känns det skönt med en riktigt bra nattkräm, en kräm som gör sitt bästa för att jag ska vakna morgonen efter med en tipp topp h...