tisdag 24 juni 2014

Test - Lumene Bright Now Visible Repair

Jag har provat Lumenes nya serie Bright Now Visible Repair som innehåller stamcellsteknologi från hjortron. Stamcellsteknologin från hjortronen ska hjälpa till att skydda och bibehålla hudens naturliga stamcellsfunktion och optimera produktionen av hyaluronsyra för en mjukare hy med färre rynkor. Det tillsatta antioxidantrika bärextraktet ska också skydda huden och ger den fin lyster. Min hud känns mjuk och fin efter en tids användning. Jag tycker speciellt mycket om serumet och ögonkrämen, båda går lätt in i huden, gör huden skönt återfuktad och skapar inga irritationer.

I serien ingår fyra produkter och jag har testat alla.

LUMENE BRIGHT NOW VISIBLE REPAIR DAY CREAM SPF 15
Ska reducerar rynkor och fördröjer uppkomsten av nya. Skyddar mot skadlig inverkan från fria radikaler. Stamcellsteknologin från hjortron skyddar och bevarar aktiviteten hos hudens egna stamceller och effektiverar uppkomsten av hyaluronsyra i huden. Vilket ska bidra till att göra huden slätare och reducera rynkor. Hjortronnektar innehåller mycket antioxidanter och bidrar till att ge huden lyster och skydda den mot ålderstecken. Passar alla hudtyper.
Pris 249 kronor/50 ml

LUMENE BRIGHT NOW VISIBLE REPAIR NIGHT CREAM
Bidrar till att reducera rynkor och gör huden mjukare och slätare. Den unika stamcellsteknologin från hjortron skyddar och bevarar aktiviteten hos hudens egna stamceller och effektiverar uppkomsten av hyaluronsyra i huden. Det här ska bidrar till att göra huden slätare och reducera rynkor. Hjortronnektar innehåller mycket antioxidanter och bidrar till att ge huden lyster och skydda den mot ålderstecken. Passar alla hudtyper.
Pris 249 kronor/50 ml

LUMENE BRIGHT NOW VISIBLE REPAIR SERUM
Stöttar hudens egen naturliga reparerande förmåga. Den unika stamcellsteknologin från hjortron skyddar och bevarar aktiviteten hos hudens egna stamceller och effektiverar uppkomsten av hyaluronsyra i huden. Det här ska bidrar till att göra huden slätare och reducera rynkor. Passar alla hudtyper.
Pris 249 kronor/50 ml

LUMENE BRIGHT NOW VISIBLE REPAIR 2IN1 EYE CREAM & CONCEALER
Den här lilla dubbelburken innehåller både en ögonkräm och en concealer. Ögonkrämen är utvecklad att vårda huden runt ögonen på ett mångsidigt sätt. Krämen ska återfuktar och reducerar rynkor och fördröjer uppkomsten av nya. Skyddar mot skadlig inverkan från fria radikaler. Den unika stamcellsteknologin från hjortron skyddar och bevarar aktiviteten hos hudens egna stamceller och effektiverar uppkomsten av hyaluronsyra i huden. Det här bidrar till att göra huden slätare och reducera rynkor.
Concealern ger en omedelbart lyster och bidrar till att täcka mörka ringar under ögonen. Produktens färg anpassar sig till de flesta hudtoner. Passar alla hudtyper.
Pris 249 kronor/eye cream 12 ml. Concealer: 5 ml

Foto: Annette Eriksson, annettesbeautybox

Inga kommentarer:

Nattarbete

Under natten känns det skönt med en riktigt bra nattkräm, en kräm som gör sitt bästa för att jag ska vakna morgonen efter med en tipp topp h...