tisdag 17 juni 2014

Nyheter från Dr. Obagi

Ni som följer mig här på annettesbeautybox vet att jag har några favoritmärken, och ett av dem är Dr. Obagi, se Här, Här. Nu kommer det tre nyheter från märket.

ZO Skin Healthserien har Dr. Obagi förbättrat och uppdaterat formulan i serumet Growth Factor Serum, och produkten får ett nytt namn Ossential® Growth Factor Serum Plus. 
Growth Factor Serum Plus är ett serum som gör grovjobbet när du sover. Den stimulerar produktionen av kollagen och reducerar pigmentering, samt gör huden mjuk och smidig. Innehåller A-vitamin i form av retinol som ökar cellproduktionen, vitamin B och C som är kraftiga antioxidanter. Används utan ytterligare nattcreme, härligt att slippa en massa duttande med flera burkar säger jag! Pris 1 750 kronor.

ZO Medical familjen får också tillökning i form av två nya produkter:
Restoracalm en lugnande hudcrem. Restoracalms egenskaper är att dämpa rödhet, lugnar irriterad hud, stärker och återuppbygger hudbarriären. Den ger omedelbar lindring och återfuktning för känslig och skadad hud. Pris 960 kronor

Foamacleanse en skonsam rengöring i serien. En skonsam ansiktsrengöring som passar alla hudtyper. Den tar bort orenheter och makeup utan att torka ut huden och huden känns rengjord. Passar även känslig hud. Pris 570 kronor. 
Dr. Obagis produkter hittar du Här.Inga kommentarer:

Nattarbete

Under natten känns det skönt med en riktigt bra nattkräm, en kräm som gör sitt bästa för att jag ska vakna morgonen efter med en tipp topp h...