onsdag 25 september 2013

Christian Breton Liftox Perfect Focus Face Cream

Just nu testar jag krämen Liftox Perfect Focus Face Cream från Christian Breton Paris. Märket Christian Breton Paris som grundandes 1990 är i dag ett av de mest säljande hudvårdsmärkerna i Frankrike. 
Ansiktskräm är gjord för en hud som tappat den ungdomliga lystern och vitalitet. Ska hjälper till att stödja huden när man blir äldre och huden kan förändras både i struktur och ton. Den ska hjälper till att minska uppkomsten av linjer och rynkor samtidigt som den finjusterar och stramar upp huden och förbättrar hudens lyster.
Jag tycker att krämen känns bra, mild doft och är mjuk, och lätt att applicera och går snabbt in i huden. Huden känns rikt återfuktad efteråt och behåller fukten och mjukheten i huden hela dagen. Rynkorna är, som alltid, opåverkade av kräm men de fina linjerna blir något mindre och färre kan jag tycka. Har använt den både på dagen och natten, men mest på dagen. Huden får en fin lyster och ser ut att må bra av krämen.
Pris 999 kronor/50 ml.


Foto: Annette Eriksson, annettesbeautybox.se

Inga kommentarer:

Nattarbete

Under natten känns det skönt med en riktigt bra nattkräm, en kräm som gör sitt bästa för att jag ska vakna morgonen efter med en tipp topp h...