måndag 16 september 2013

Höstnaglar

Det slår aldrig fel.
På sommarhalvåret så har jag jättefina naglar som både växer bra och håller formen perfekt, men så fort hösten kommer så blir naglarna dåliga, ja riktigt dåliga. De skivar sig, går av blir sprickor i och ja, jag vet inte allt som händer med dem. Men säkert är att om jag vill ha fina naglar och där med fina händer under den kalla årstiden så krävs det massor av mig.

Snowcrystals nya nagelvårdsserie Nail Necessities innehåller sex nagelvårdande produkter, säljs på Åhlens Cuty och HÄR

#321 Nail & Cuticle Rejuvenating Oil
Innehåller en blandning av berikande, djupverkande naturliga oljor som tränger in i nageln och gör den mer flexibel samt stimulerar nageltillväxten. Återfuktar och mjukar upp nagelbanden. Applicera dagligen på naglarna och nagelbanden. Massera varsamt tills oljan har absorberats. Innehåller sötmandelolja, jojobaolja, rishöljeolja, avokadoolja och E-vitamin. Mild citrusdoft.

#322 Cuticle Exfoliator Gel
Nagelbandspeeling med aloe vera för torra och hårda nagelband. Innehåller partiklar som varsamt skrubbar av döda hudceller och gör nagelbanden jämna och mjuka. Applicera dagligen på naglarna och nagelbanden, massera försiktigt och tryck ner nagelbanden. Tvätta händerna med varmt vatten. Innehåller aloe vera, mandelolja, d-panthenol samt stamceller från ros och druvor.

#323 Nail Fortifier with Calcium
Nagelstärkare med kalcium som stärker och gör naglarna smidigare samt motverkar att de skivar sig. Formar en skyddande yta som förhindrar att vatten tränger in i nageln. Rekommenderas för tunna, svaga och sköra naglar som skivar sig. Innehåller UV-filter för att förhindra och dölja missfärgningar. Använd regelbundet en gång i veckan för starka, friska naglar.

#324 Base &Top Coat All-In-One 
Allt-i-ett baslack och topplack med nagelstärkande effekt. Användning som baslack: skyddar och stärker nageln samt jämnar ut nagelytan och skapar ett bra fäste för nagellacket. Som topplack: ökar glansen och hållbarheten på nagellacket. Bättra på med ett tunt lager varannan dag för att förlänga manikyrens hållbarhet och bibehålla glansen.

#325 Instant Nail Base 
Ett baslack för tunna, mjuka, ojämna och sköra naglar som skivar sig. Ger volym och stöd efter en applicering och skapar en jämn yta som döljer ojämnheter. Applicera 1-2 lager, en till två gånger i veckan. Använd som baslack under nagellack eller som en naturlig, fräsch manikyr.

#326 Ultra Quick Dry & Shine Top Coat
Ett snabbtorkande topplack som ger nagellacket en torr yta på ett ögonblick. Tillför extra glans och skydd för nagellacket. För bästa resultat, låt nagellacket torka något innan du applicerar topplacket.
  


Bra säger jag och har nu börjat min kamp mot fula vinternaglar och börjat måla med några av de här produkterna.Foto: Annette Eriksson, annettesbeautybox.seInga kommentarer:

Nattarbete

Under natten känns det skönt med en riktigt bra nattkräm, en kräm som gör sitt bästa för att jag ska vakna morgonen efter med en tipp topp h...