onsdag 4 september 2013

Attack mot påsar och mörka ringar - Oak eye cream från Korres

Nu har Quercetin & oak antiageing & antiwrinkle eye creamen från KORRES testats av mig. 
Det är en fuktgivande anti-age ögonkräm mot påsar och mörka ringar. Och Korres laboratorium har i samarbete med National Hellenic Research Foundation studerat åldersbekämpning på en cellulär nivå via proteasome (tydligen en viktig skyddsmekanism för cellproteiner som kollagen och elastin) och naturliga medel för att stimulera åldersbekämpande mekanismer, och sen fått fram den här ögonkrämen. Produkter som är verksamma och gör sitt i krämen är:
Den aktiva agenten myrten som reglerar hudens naturliga funktioner och förbättrar kommunikationen mellan cellerna och därmed även hudens elasticitet.
Mourera fluviatilis-extrakt reglerar hudens fuktighetsnivåer och ger kontinuerlig återfuktning.
Baobab polysaccharides omstrukturerar huden och motverkar muskelavslappning.
Rhodiola rosea-extrakt reducerar fettreserverna runt ögonen och motverkar ögonsvullnad.
En jästbaserad agent förbättrar mikrocirkulationen och reducerar därmed mörka ringar.


En skön och behaglig ögonkräm som jag applicerat runt ögonen efter den dagliga rengöringen, morgon och kväll, men undvikit det övre ögonlocken som jag fick reda på att göra. Den går lätt och bra in i huden och utan att göra ögonen varken kliiga eller irriterade, jag kan ju vara lite känslig med för aktiva ögonkrämer. Rekommenderas från 35 år och priset är 429 kronor.Inga kommentarer:

Nattarbete

Under natten känns det skönt med en riktigt bra nattkräm, en kräm som gör sitt bästa för att jag ska vakna morgonen efter med en tipp topp h...