måndag 10 juli 2017

Skydd mot luftens alla miljöföroreningar

Bor man som jag mitt inne i Stockholm så utsätts man för mycket miljöföroreningar. Ja det duggar tätt med larmrapporter om att föroreningarna är alarmerande höga i vissa delar av stan titt som tätt. Att andas in det känns hemskt, men jag kan ju inte slutas andas. Något som man i alla fall kan göra är att skydda huden lite.
Anti Pollution från Verso är en skön hudskyddare, eller en lätt, fin mist som hjälper till att skydda huden mot för tidigt åldrande orsakat av miljöföroreningar. Fuktmisten förhindrar föroreningar som metaller och gaser att tränga in i huden, samtidigt som den återfuktar och bevarar hudens naturliga PH-balans. Den bildar liksom en extra sköld som skydd för att hämma uttorkning, irritationer och hudens åldrande.  Stärker också hudens skydd mot oxidativ stress och ökar hudens förmåga att avgifta sig själv. 
Skaka flaskan och spruta över ansiktet efter morgonens hudvårdsrutiner,  sen när du känner att ansiktet behöver lite fukt och skydd under dagen.


Inga kommentarer:

Nattarbete

Under natten känns det skönt med en riktigt bra nattkräm, en kräm som gör sitt bästa för att jag ska vakna morgonen efter med en tipp topp h...