måndag 3 juli 2017

Rengör huden på bästa sätt

Att göra det bästa åt ansiktets hud, då är rengöringen A och O brukar jag säga. Jag har också varit väldigt noga med att alltid tvätta av mig makeupen före sänggående. Ja, jag kan faktiskt inte minnas att jag lagt mig med maken någon gång, men ok, kanske att jag kan räkna gångerna på min ena hand. Bra rutin kan jag tycka, för det är ju inte bara bra för huden det är ju också skönt och fräscht att vakna utan en massa kladd i ansiktet, och på kudden :) Förr så brukade jag ibland rengöra ansiktet lite extra, förutom ansiktsmasker och peeling, med hjälp av en barberarborste, ja ni vet en sån där borste som tvålar in skägget, tyckte att borsten gjorde ansiktet riktigt rent tillsammans med rengöringsprodukten.
Men det finns så klart mera sofistikerade produkter, som Foreo Luna 2 Sensitive Skin som jag testat.

Som är en hudvårdsprodukt som är skapt för att på ett djupare och mer effektiv sätt rengöra den känsliga huden. Luma 2 har 8000 pulseringar per minut vilket ger en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller, löser upp tilltäppta porer från makeuprester samt tar bort smuts och olja från huden samt en anti-aging-funktion som hjälper till att gör fina linjer och rynkor mindre synliga och gör att huden ser fastare ut.
Den är utrustad med tunnare silikon-pluppar för en mild rengöring. Baksidan har mjukt vågformat silikon, tätt packade för att minimera slitage på den känsliga huden. Har du känslig hy bör du använda baksidan av produkten, har du normal hud kan du använda framsidan.
Den här är en uppdaterad och förbättrad variant av originalet, med ett lite högre pris, 1 795 kronor. Jag tycker att den gör ett bra jobb för mitt ansikte, tummen upp! Du hittar den bland annat HÄR.Inga kommentarer:

Nattarbete

Under natten känns det skönt med en riktigt bra nattkräm, en kräm som gör sitt bästa för att jag ska vakna morgonen efter med en tipp topp h...