onsdag 2 april 2014

Cindy Crawford lanserar egen hudvårdsserie i Sverige

Nu lanseras serien Meaningful Beauty av Cindy Crawford på svenska marknaden, och jag har provat hela serien. En produktserie med ett begränsat antal produkter som är speciellt framtagen för att motverka tecken på åldrande hud och ge ungdomlig lyster. Med nyckelingredienser som en unik superantioxidant, peptider och hyaluronsyra ska Meaningful Beauty släta ut rynkor, återfuktar huden och reducerar ojämnheter.
Framtaget av Cindy Crawford i samarbete med Dr. Jean-Louis Sebagh, en av Europas främsta specialister inom dermatologi. 
Nyckelprodukten i hudvårdssystemet heter Crème de Serum. Formuleringen i Crème de Serum förenar styrkan av ett serum med den återfuktande effekten av en dagkräm och bygger på aktiva ingredienser som en unik superantioxidant, peptider och hyaluronsyra. Huvudingredienserna ligger åtskilda tills det ögonblick då produkten används.  

Meaningful Beauty består av föjande:

Skin Softening Cleanser
Krämig rengöring med mjukgörande effekt som löser upp överflödig olja, orenheter och sminkrester utan att påverka hudens naturliga pH-värde. 
Pris 159 kronor, 165 ml

Antioxidant Day Crème med SPF 20
En 3-i-1 dagkräm som balanserar hudens fuktnivå, tillför antioxidanter och skyddar huden från yttre faktorer samtidigt som den motverkar synliga tecken på åldrande. 
Pris  249 kronor, 30ml

Crème de Serum
Crème de Serum innehåller en unik kombination av tre nyckelingredienser; Peptider som hjälper huden bearbeta uppkomsten av fina linjer och rynkor, hyaluronsyra som ger huden spänst och vitamin C som ger skydd från yttre miljöpåverkan.
Pris 349 kronor, 30ml

Lifting Eye Crème – Advanced Formula
Lifting Eye Crème motverkar fina linjer, mörka ringar och svullnad. 
Pris 189 kronor, 15ml

Firming Chest and Neck Crème
En rik och lyxig kräm fylld med antioxidanter som jobbar på djupet. Firming Chest and Neck Creme återfuktar, formar och ger spänst till dekolletage och området kring halsen där de första ålderstecknen oftast uppkommer.  
Pris 220 kronor, 50g

Wrinkle Smoothing Capsules – Advanced Formula
Wrinkle Smoothing Capsules innehåller en speciellt framtagen peptidblandning som minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor runt munnen, ögonen och i pannan. Kan även användas som primer under din make-up.
Pris 299 kronor, 60 stycken

Glowing Serum
Ett lätt serum som boostar hudens lyster, bekämpar fria radikaler och skyddar från yttre miljöpåverkan. Kallas av Dr. Sebagh för ”modellernas hemlighet” då produkten tidigare endast varit tillgänglig för hans exklusiva kundkrets, jo man tacka!
Pris 179 kronor, 15ml

Sköna produkter till relativt bra priser. Något som jag tycker är mindre bra är att Meaningful Beauty inte säljs i butik utan endast på meaningfulbeauty.se och per telefon 0200-243 243. Men om jag bortser från den här lilla missen, enligt mig, så säger jag tummen upp!

Foto: Annette Eriksson, annettesbeautybox

Inga kommentarer:

Nattarbete

Under natten känns det skönt med en riktigt bra nattkräm, en kräm som gör sitt bästa för att jag ska vakna morgonen efter med en tipp topp h...