måndag 26 augusti 2013

VELEDA Citrus Hand and Nail Cream

Jag har testat VELEDAs Citrus Hand and Nail Cream. Jag vet att nu när vi går mot den kallare årstiden så innebär det också torra händer för min del. Jag har testat massor av handkrämer och många är sköna och gör sitt jobb, men många gör också lite sämre jobb. Jag har skrivit om någon favoriter här tidigare, se HÄR.
Men nu har jag alltså testat VELEDAs Citrus Hand and Nail Cream. Med ingredienser som ringblomma och styvmorsviolextrakt, som går hårt mot narig hud och gör dem mjukare och jämnare. Naturligt karnaubavax och ullfett som skyddar ömtåliga naglar och fin mandelolja som vårdar nagelbanden. Krämen känns skön på händerna och ger en skön sammetslen känsla. Det enda lilla minuset är doften, nej den doftar absolut inte illa men jag är inget stort fan av ekologiska och biodynamiska  produkters dofter...men jag gillar tänket och produkterna! Du hittar VELEDA i många hälsokostbutiker och på Åhlens bl a.

Foto: Annette Eriksson, annettesbeautybox.se

Inga kommentarer:

Nattarbete

Under natten känns det skönt med en riktigt bra nattkräm, en kräm som gör sitt bästa för att jag ska vakna morgonen efter med en tipp topp h...