måndag 25 september 2017

Uppfräschning

Det är konstigt att den där lite vintriga  glåmighten kommer så fort. Ja, att sommarfräschheten försvinner så fort. 
Själv så tycker jag att jag ser tendenser till ett lite trött och blekt ansikte redan. Och det är då jag känner ett behov av att testa lite nya uppiggande masker.

Här är några förslag om du också vill få lite fart på ansiktet.

DR.JART+, CHEEK AND EYE LIFE KIT


Att man känner sig trött och hängig runt ögonen och kindbenen är inte ovanligt. Och det är precis de här områdena, det så kallade ”the apple zone”, som Cheek & Eye Lift Mask fokuserar på. Sheetmask från Dr.Jart+ reducerar fina linjer och gör att huden upplevs mer fast efter bara 30 minuter!

Pris 100 kronor, exklusivt hos Sephora




CICAMED, COLLAGEN MASK BOOST


Hinner du eller har di inte lust att lägga 30 minuter i badrummet på att lägga en ansiktsmask, då kan den här snabbvariant vara ett bättre alternativ. Collagen Boost Mask från Cicamed är en leave on mask som appliceras två gånger i veckan på rengjord hud. Med innehåll av ekologiska örter, vitaminer och ingredienser bildas en stramande anti-aging effekt som ger huden lyster. Masken innehåller även koffein som tillsammans med naturliga oljor från citrus ger huden en härlig uppiggande känsla!

Pris 499 kronor, hos Apoteket / skincity.se 
 



SWISS CLINIC, FACE DRY MASK

En härlig och återfuktande ansiktsmaskför den som vill uppnå känslan av ett stramare och piggare ansikte. Face Dry Mask är Swiss Clinics senaste tillskott och är en torr tygmask som man masserar in i ansiktet medan man bär den. Då masken inte ska tvättas av, lämnas ingredienser kvar att verka. Innehåller naturliga ämnen som sheasmör och avokadoolja som förnyar huden samt reducerar linjer. Dessutom återfuktar den huden, perfekt försvar för huden nu när vi går mot en kallare årstid. 

Pris 380 kronor, swissclinic.se




Inga kommentarer:

Nattarbete

Under natten känns det skönt med en riktigt bra nattkräm, en kräm som gör sitt bästa för att jag ska vakna morgonen efter med en tipp topp h...