måndag 6 oktober 2014

Juicebaren StrÅ - i hälsans tecken

Att juicer är hett just nu det har ni nog hört och några som hänger på trenden är Åhlens City som precis öppnat sin första juicebar. Konceptet ska passa alla, inte bara oss hälsonördar, och inspirera till en mer hälsosam livsstil. Juicebaren blir också det första varuhuset i världen med ett eget vetegräsväxthus, de ni. 
På StrÅ kommer gästerna att erbjudas superfoods, både gällande mat och dryck. Ambitionen är också att tillhandahålla ekologiska varumärken så långt det är möjligt, jag applåderar! Här kan man välja mellan färdiga kallpressade juicer, juicepaket med detox-effekt, näringsrika wraps med nyttiga fyllningar samt glutenfri gröt i olika former. StrÅ kommer att används uttrycket ”No Muu”, inget muuade alltså..eller att produkter från ko undviks, inget rött kött och laktos alltså. Glutenfria produkter och alternativ för veganer kommer alltid att finns i sortimentet.
All personal på StrÅ är utbildad inom friskvård, och ska kunna ge gästerna tips och inspiration om kost och näring för att leva ett sundare och friskare liv.

Tummen upp säger jag!


Inga kommentarer:

Nattarbete

Under natten känns det skönt med en riktigt bra nattkräm, en kräm som gör sitt bästa för att jag ska vakna morgonen efter med en tipp topp h...