måndag 17 december 2012

Svart te, grönt te, rött te, vitt te...

Att teer sägs göra gott för våra kroppar är inte nytt. Just röda och vita teer blir mer och mer populära, och båda sorterna sägs göra mycket bra för kroppen. Vad det gäller det vita teet så har de bra egenskaper mot virus och feber, bra att ta till i dessa influensa tider med andra ord. Det utmärker sig även för att vara ännu mer effektivt vid förebyggande av cancer än svart och grönt te. Det vita teet innehåller samma antioxidanter som grönt te, men i större mängd, och det är ju toppen eftersom antioxidanterna bidrar till att bekämpa hudens fiende nummer ett - de fria radikalerna.
Själv så har jag inte stött på det vita teet så mycket, men det är ingen ny uppfinning direkt. Det plockas från samma buske, precis som det svarta och gröna teet. Men det är ändå ett sällsynt och dyrt te som produceras i små mängder. Det består av vita teblad som plockas tidigt på våren, innan knopparna brister, och är alltså fyllt med nyttiga ämnen. Vill du pumpa in de nyttiga ämnena så förutom att dricka vitt te så är just vitt te en av de viktigaste ingredienserna i IMEDEEN Prime Renewal, och ska hjälpa den mogna huden att stå bättre emot skador från fria radikaler. Kanske något att testa!


Inga kommentarer:

Nattarbete

Under natten känns det skönt med en riktigt bra nattkräm, en kräm som gör sitt bästa för att jag ska vakna morgonen efter med en tipp topp h...