torsdag 24 april 2014

Living Proof - snart på den svenska marknaden

Precis tillbaka efter en lunch och presentation av Living Proof, som lovar vackert och friskt hår på bara två veclor! Låter toppen!
Living Proof skapades utifrån filosofin att utmana konventionell teknologi, samt att lösa de tuffaste skönhetsproblemen.
När man analyserade vad dagens skönhetsprodukter innehåller upptäckte man att branschen har jobbat med samma basingredienser, så som silikoner och oljor, i åratal. Och det här var det som inspirerade dem att skapa en ny teknik som skulle erbjuda "bevis i en flaska" istället för "förhoppningar i en flaska".
Så ett team med forskare, utanför skönhetsindustrin, och hårstylisterna Ward Stegerhoek och Mitch DeRosa började på att arbeta med att hitta en ny strategi för att lösa hårets alla utmaningar. Resultatet blev Living Proof som bygger på helt nya molekyler med synliga resultat, helt utan silikoner och oljor. Du som tycker att Jennifer Aniston har ett fint hårsvall så är hon delägare i företaget och även företagets talesperson och ansikte utåt.
Serien finns för olika hårtyper och jag tänkte testa Restore, för skadat och behandlat hår som behöver vård och uppbyggnad. Återkommer när jag testat några veckor.
Living Proof kommer att säljas på utvalda frisörsalonger från maj 2014.

Foto: Annette Eriksson, annettesbeautybox

Inga kommentarer:

Nattarbete

Under natten känns det skönt med en riktigt bra nattkräm, en kräm som gör sitt bästa för att jag ska vakna morgonen efter med en tipp topp h...