måndag 3 juni 2013

Verso 4 - Serum

Har testat serumet från Verso, som är ett nytt svenskt hudvårdsmärke, som kallar sig...En modern hudvårdsrevolution. Vad som är speciellt med Vero Skincare är att de utvecklat substansen Retinol 8, som finns i produkterna. Vanligt Retinol har länge varit den mest beprövat effektiva substansen i hudvårdsprodukter inom antiaging. Men har också en välkänd bieffekt så som att den kan irritera huden och att den inte bör användas i direkt solljus. Men den nya Retinol 8innehåller ett nytt A-vitaminsyrederivat som är 8 gånger mer kraftfulltr än traditionell Retinol och dessutom stabilt och skonsamt mot huden, passar även personer med känslig hy. Vidare så är det fritt från färgämnen, parabener, mineraloljor och andra skadliga substanser mm.
Åter till testet av Versos, Verso 4 Super Facial Serum. Ett skönt serum som både ger en fin lyster och en stramare hud. Priset för serumet ligger på 950 kronor och du hittar det på COW Parfymeri i Stockholm, COW på NK i Stockholm och Göteborg samt i nätbutiken.


Inga kommentarer:

Nattarbete

Under natten känns det skönt med en riktigt bra nattkräm, en kräm som gör sitt bästa för att jag ska vakna morgonen efter med en tipp topp h...